Recenzii & Pareri Apple IPhone X

Recenzii Apple IPhone X

DESCRIERE PRODUS

Viziunea noastră a fost dintotdeauna crearea unui iPhone cu ecran pe toată suprafața.
Unul atât de captivant, încât dispozitivul în sine să se piardă cu totul în experiența utilizării.
Și atât de inteligent încât să răspundă la o atingere, la vocea ta și chiar la o privire.
Cu iPhone X, acea viziune este acum realitate. Privește direct în viitor.Recenziile si parerile utilizatorilor (8)

Recenzii totale:

Recenzii Foarte Pozitive (75% pozitive din 8)

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Creat la: 30.04.2018 22:24

Desi il am de putina vreme, consider ca este cel mai bun telefon pe care l-am avut pana acum. Personal, mi se pare ca android-ul este o alegere buna doar daca ai nevoie de un telefon pentru maximum 2 ani, cu un raport destul de ok pret-calitate, insa nu se compara cu apple. Pretul este intimidant, deci din acest punct de vedere consider acest telefon mai mult un moft, un rasfat, o placere personala, dar poate fi si o achizitie care merita pentru cineva care are constanta nevoie de un telefon performant.
Din punctul meu de vedere, cel mai mare atuu al telefonului este camera. Este foarte clara, in toate tipurile se lumini, si foarte naturala. Nu strica lumina naturala si nici nu deformeaza fetele, cum fac alte telefoane.
Recomand cu incredere!

M. Mario

Recenzie scrisa fara cont.

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Editat la: 20.04.2018 0:29

Cand am facut precomanda pentru acest telefon, imi faceam griji, dar de cand il am, parca incepe sa fie din ce in ce mai bun. Face ID-ul l-am setat in mai putin de 30 de secunde.
Telefonul este extrem de rapid.
Cei de la Apple au reusit cumva sa faca sunetul sa fie de o calitate mai inalta, ceea ce il face mai bun ca IPhone 7 pe care il aveam inainte.
Si bateria dureaza mai mult.
Dupa ce m-am obisnuit sa nu am un buton de Home, ceea ce nu a durat foarte mult, navigarea prin aplicatii este foarte simpla.
Una peste alta, este un telefon care imi da increderea ca va fi foarte util mult timp de acum incolo.
Nu-mi pot imagina ce vor scoate cei de la Apple in viitor.
Recomand cu mare incredere IPhone X!!!

M. Lamb

Recenzie scrisa fara cont.

Recenzia Nu Recomanda Recenzie Negativa

Editat la: 4.03.2018 19:12

Bun produs, dar nu justifica pretul

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Creat la: 17.02.2018 11:51

Îl vreeeau!! 😍

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Creat la: 17.02.2018 8:38

Iphone X este un telefonul foarte bun in consideratie de alte telefoane. Telefonul nu mai are butonul de home dar el tot se incadreaza in telefoanele foarte tare.

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Creat la: 15.02.2018 23:03

Salut. Dețin un iPhone X de 3 luni. Am avut doar o singura problema accea fiind ca se zgârie repede margine deoarece este chromata. Se mișcă impecabil. Face id merge și pe întuneric , nu cum spun alți ca dacă nu e lumina nu merge. Prețul este cam piperat dar dacă vrei ceva performant plătești. Faptul ca nu mai am touch id nu m-a deranjează deloc. M-am acomodat destul de repede cu “bretonul”. Cred ca este foarte criticat deoarece nu toți și-l permit fiind un preț mare.

Recenzia Nu Recomanda Recenzie Negativa

Creat la: 14.02.2018 23:13

Acest produs chiar nu merita aceasta recenzie , sau cel putin nu merita nici macar un like. Este jalnic , iar singurul lucru care il diferentiaza de samsung este functia face id.
Parerea mea e ca Apple ar fi putut face un produs mult mai bun , dar se pare ca dupa moartea lui Steve Jobs le-au stricat

Recenzia Recomanda Recenzie Pozitiva

Creat la: 14.02.2018 13:40

Este un telefon foarte interesant. Am avut ocazia doar sa il testez intr-un magazin orange, dar am fost foarte impresionat de viteza acestuia in a deschide aplicatii , in a face cautari pe internet si chiar si in jocurile care erau instalate.

Per total , il recomand cu placere.